برگزاری کارگاه «مهارت‌های طرح نامه نویسی»

کارگاه مهارت های طرح نویسی

کارگاه «مهارت‌های طرح نامه نویسی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین هادی منش به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «مهارت‌های طرح نامه نویسی» از سوی مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی و با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این کارگاه حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش به تدریس این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه مقدمه ای برای کسب مهارت‌های پژوهشی و پژوهشگری است که با هدف توان‌افزایی طلاب در موضوع‌یابی، خلأیابی پژوهشی، به‌گزینی موضوع، مقوله‌بندی موضوع و طرح نویسی اجمالی و تفصیلی در دو قالب آموزش و مشاوره در گروه برنامه‌ریزی شده است.

چهار جلسه آموزشی این دوره روزهای  22 مهر ساعت 9 تا 10، روزهای 29 مهر، 6 و 13 آبان ساعت 10 تا 12 به دو صورت مجازی و حضوری برگزار خواهد شد که دوره حضوری آن همزمان با دوره مجازی به صورت محدود همراه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی اجرا می‌شود.

مکان برگزاری کلاس پس از ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد.