از سوی بسیج طلاب جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست بصیرتی «انتخابات 1400، فتح خرمشهری دیگر» برگزار می‌شود

نشست بصیرتی انتخاباتی بسیج طلاب

نشست بصیرتی «انتخابات 1400، فتح خرمشهری دیگر» با سخنرانی استاد ایمانی مقدم به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، نشست بصیرتی «انتخابات 1400، فتح خرمشهری دیگر» از سوی بسیج طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در نخستین روز نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا ایمانی مقدم، استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد و در دومین نشست نیز آیت الله احتشام کاشانی، امام جمعه موقت کاشان سخنرانی می کند.

این نشست روزهای سه شنبه و چهارشنبه 25 و 26 خرداد ساعت 11 تا 12 در حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق درگاه https://heyatonline.ir/fa/heyat/1739 در این نشست حضور پیدا کنند.