حضور و مشارکت مردم در انتخابات، عامل مؤثّر در اقتدار و قوّت ملّی

انتخاب درست

رهبر معظم انقلاب مدظله العالی، حضور و مشارکت مردم در انتخابات را عامل مؤثّر در اقتدار و قوّت ملّی می دانند.

به گزارش روابط عمومی، رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران فرمودند:

«قبلاً مکرّر راجع به «ایران قوی» صحبت کرده‌ام؛ یعنی ما باید تلاش کنیم کشور را قوی کنیم. خب، کشوری و ملّتی که می‌بیند دشمنی‌های دشمنان و زیاده‌خواهان و مستکبران را، راه کار و علاجش این است که خودش را قوی کند.

این قوّت کشور و «ایران قوی» یک شعار عمومی است، این را همه قبول دارند؛ آن کسی که بنده را هم قبول ندارد، شعار «ایران قوی» را قبول دارد.

مسلّماً ایران قوی بهتر از ایران ضعیف و ناتوان و توسری‌خور است؛ ایران قوی، ایران عزیز و دارای عزّت. خب حالا این قوّت را چه کسی به ایران می‌بخشد؟ همان ‌طور که عرض کردیم، ملّت؛ ملّت هستند که این قوّت را به کشور می‌بخشند و حضور ملّت و مشارکتشان هم -اصل مشارکتشان، اندازه‌ی مشارکتشان- مسلّماً در این قوّت ملّی تأثیر دارد».