فراخوان ثبت نام در ترم تابستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

آموزشگاه تخصصی زبان هدی

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم اول تابستان (ویژه خواهران) در رده سنی کودکان (8 سال به بالا)، نوجوانان و بزرگسالان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فهیمه باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزش زبان‌های خارجی در تابستان همانند دیگر دوره ها به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی افزود: این دورها شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی بوده و مهلت ثبت نام آن تا 27 خرداد است.

باغ شیخی خاطرنشان کرد: بنا بر برنامه ریزی های صورت گرفته، دوره اول تابستان از اوایل تیر آغاز می‌شود  تا اواسط مرداد ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با شماره تلفن‌های 32935677 و 32112010 (با پیش شماره 025) تماس بگیرند.