مراسم عزاداری تخریب قبور ائمه بقیع سلام‌الله‌علیهم در حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا(س)

مراسم عزاداری بقیع

مراسم عزاداری تخریب قبور ائمه بقیع علیهم‌السلام با سخنرانی استاد فخر روحانی در حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع که به نام «روز جهانی بقیع» نامگذاری شده است، مراسم عزاداری تخریب قبور ائمه بقیع سلام‌الله‌علیهم در حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، سرکار خانم فخر روحانی، استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد و جناب آقای ایزدی، مداح این مراسم است.

این مراسم، روز پنجشنبه 30 اردیبهشت، ساعت 10 در حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/heyat/1739 در این مراسم شرکت کنند.