دریافت کارت آزمون ورودی سطح ۲، ۳ و بازپذیری سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

99-10-20--پوستر-پذیرش--سایت

آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام ویژه داوطلبان سطوح تحصیلی دو، سه و بازپذیری روز جمعه 31 ارديبهشت 1400 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به اطلاع کلیه داوطلبان محترم آزمون سطوح 2 و 3 و بازپذیری می‌رساند با استفاده از کد رهگیری خود از لینک دریافت کارت آزمون با استفاده از کد رهگیری می‌توانند نسبت به دریافت کارت جلسه آزمون اقدام کنند.

داوطلبان برای شرکت در آزمون باید به نکات ذیل توجه نمایند:

الف: دفترچه راهنمای شرکت در آزمون آنلاین را به طور کامل مطالعه نمایند.

ب: امکان شرکت در آزمون از طریق گوشی‌های هوشمند، تبلت و رایانه وجود دارد. اما بهتر است از رایانه استفاده نمایید.

ج: داشتن اینترنت پرسرعت برای شرکت در آزمون الزامی است.

د: برای ورود به سامانه و شرکت در آزمون آنلاین، حتماً باید از مرورگر به روزرسانی شده گوگل کروم یا موزیلا استفاده کنید؛ در غیر این صورت ممکن است برای شرکت در آزمون با مشکلاتی مواجه شوید.

ه: همانطور که در اطلاعیه ها  و کارت آزمون آمده است آزمون در دو تاریخ برگزار می شود:

تبصره: داوطلبانی که از آزمون معاف هستند نیز می توانند در این آزمون شرکت نمایند.

آزمون اصلی روز جمعه مورخ 31 ارديبهشت 1400 برگزار می‌شود.

تبصره : شرکت در این آزمون صرفاً ویژه داوطلبانی است که از آزمون معاف نشده باشند.

داوطلبان می‌توانند اطلاعات تکمیلی مربوط به آزمون ورودی و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام را در سامانه پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir مشاهده کنند.