فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه داخلی «محجوبه»

فصلنامه داخلی محجوبه

فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه داخلی «محجوبه» از سوی گروه علمی آموزشی مطالعات اسلامی زنان جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر سمیه حاجی اسماعیلی مدیر گروه علمی – آموزشی مطالعات اسلامی زنان در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با عنایات حضرت ولی‌عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف فصلنامه داخلی «محجوبه» زیر نظر این گروه در جامعه الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

ایشان افزود: این فصلنامه بر طبق آیین‌نامه «گروه‌های علمی آموزشی» و  در راستاي رونق بخشي به امر پژوهش و تقویت توان پژوهشی دانش‌پژوهان در حوزه «زن و خانواده» ایجاد شده است.

حاجی اسماعیلی تصریح کرد: پژوهشگران، اساتيد، كارمندان  و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند مقالات با موضوع «زن و خانواده با رویکرد اسلامی» را در قالب word و از طریق آدرس الکترونیکی iws.edu@jz.ac.ir به گروه علمی مطالعات اسلامی زنان ارسال کنند.

وی یادآور شد: پژوهشگران می‌توانند از پایان نامه در حال تدوین و یا دفاع شده خود مقالاتی استخراج و برای این نشریه ارائه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 32112461 و 32112561 تماس بگیرید.