اعلام برنامه‌های حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا(س) در هفته سوم ماه مبارک رمضان

برنامه های حسینیه مجازی در هفته سوم ماه مبارک رمضان

برنامه‌های فرهنگی معنوی حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا(س) در هفته سوم ماه مبارک رمضان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، برنامه‌های فرهنگی معنوی حسینیه مجازی جامعه‌الزهرا(س) در هفته سوم ماه مبارک رمضان از سوی اداره کل امور فرهنگی این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

نشست فرهنگی «معنویت در زندگی» با حضور سرکار خانم سبحانی، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه (11، 13 و 15) اردیبهشت ساعت 10 صبح برگزار می‌شود.

به مناسبت بزرگداشت مقام شهید آیت الله مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم، ویژه برنامه بزرگداشت مقام استاد شهید مرتضی مطهری روز یکشنبه 12 اردیبهشت ساعت 10 برگزار می‌شود و سرکار خانم فاضل به تبیین این موضوع می‌پردازد.

با توجه به اینکه جمعه این هفته مصادف با روز جهانی قدس است، ویژه برنامه روز قدس با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع روز پنجشنبه 16 اردیبهشت برگزار می‌شود.

در حاشیه این برنامه‌ها، مخاطبان می‌توانند از موضوعات قرآنی و احکام ماه مبارک رمضان نیز بهره مند شوند.

علاقه مندان با استفاده از پیوند https://heyatonline.ir/heyat/1739 می‌توانند در این برنامه‌ها شرکت کنند.