دانشکده هدی دانشجو می‌پذیرد:

پذیرش دانشجوی غیرایرانی در رشته کارشناسی ارشد «شیعه شناسی»

رشته شیعه شناسی دانشکده هدی

دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی از میان بانوان غیرایرانی در رشته کارشناسی ارشد شیعه شناسی، دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی، اطلاعیه پذیرش دانشجوی غیرایرانی در رشته کارشناسی ارشد «شیعه شناسی» از سوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

بر اساس این گزارش، این دانشکده از میان بانوان غیرایرانی در رشته «شیعه شناسی» دانشجو می‌پذیرد. طلاب بین الملل در صورت پذیرش در این رشته از تخفیف 50 درصدی بهره مند خواهند شد.

این رشته به صورت مجازی و به زبان انگلیسی ارائه می‌شود و طول دوره در بازه زمانی یک ساله همراه با یک نیمسال تابستان است.

دانشجویان این رشته در صورتی که این دوره را با موفقیت بگذرانند، مدرک رسمی کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران دریافت می‌کنند.

امکان اقامت تحصیل در ایران و استفاده از اساتید برتر از دیگر مزایای شرکت در این دوره تحصیلی است.

محتوای این رشته شامل فقهای شیعه، فقهای اهل سنت، امامت و ولایت، حکومت از دیدگاه شیعه با تاکید بر نظریه ولایت فقیه، مسائل جدید کلامی، مفهوم و تاریخ پیدایش تشیع، منابع تفکر شیعی، اخلاق و عرفان در شیعه، مکاتب و مدارس کلامی شیعه، شیعه در جهان امروز، شیعه و اندیشه تقریب بین مذاهب، شعائر و نمادهای شیعه است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاع از شرایط پذیرش و هزینه تحصیل می‌توانند با نشانی الکترونیکی univerhoda@gmail.com و یا با شماره تلفن 00989025559265 در پیام رسان واتس‌اپ مکاتبه کنند.