از سوی انجمن علمی تاریخ معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد:

فراخوان یادداشت علمی و دل نوشته با موضوع «سردار دل‌ها»

سردار دل ها شهید سلیمانی

فراخوان یادداشت علمی و یا دل نوشته با موضوع «سردار دل‌ها» از سوی انجمن علمی تاریخ  معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، انجمن علمی تاریخ  معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به مناسبت نزدیک شدن به اولین سالگرد شهادت  سردار دل ها، حاج قاسم سلیمانی اقدام به جمع آوری یادداشت علمی یا دل نوشته بانوان با موضوع «سردار دل‌ها» می‌کند.

بانوان طلبه می‌توانند در این فراخوان شرکت کرده و درباره شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، دل نوشته و یا یادداشت علمی بنویسند.

دل نوشته ارسالی باید حداقل 100 و حداکثر 300 کلمه باشد و با عبارت «یک سال جهان بی سلیمانی» آغاز شود؛ یادداشت علمی نیز باید بین 800 تا هزار و 100 کلمه باشد.

«سردار دل‌ها نمونه بارز مقاومت اسلامی (به همراه استنادات قرآنی و روایی)»، «سردار مقاومت و مُلک سلیمان»، «مقاومت اسلامی، خیل سلیمانی»، «پیشکش مور به سلیمان امنیت»، «پیام دست و انگشتر قاسم»، «انتقام سخت (أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ؛ سوره حج آیه ۳۹)»، «فرزندپروری و مکتب حاج قاسم»، «نسل آینده انقلاب و حاج قاسم  با تکیه بر فرزندآوری» و «نامه سلیمان _با تکیه بر وصیت‌نامه شهید» از جمله موضوعات پیشنهادی برای یادداشت‌های علمی هستند.

مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر است و آثار فاخر و یادداشت‌های برگزیده به صورت کتاب ترویجی چاپ خواهد شد و دل نوشته‌ها در کانال و سایت با نام نویسندگان بارگذاری می‌شود.

علاقه مندان آثار خود را به شناسه کاربری @fmiri521 در پیام رسان ایتا ارسال کنند.