اطلاعیه شماره 9 ستاد آموزش از راه دور؛

اعلام برنامه آزمون میان ترم طلاب تمهیدی، سطح دو و سه

photo_2020-10-21_13-07-51

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری برنامه آزمون میان ترم طلاب تمهیدی، سطح دو و سه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، در اطلاعیه شماره 9 ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری آمده است: به حول و قوه الهی طلاب مقاطع تمهیدیه، سطح 2 و 3 جامعه‌الزهرا (س) از روز پنجشنبه اول آبان تا 27 آذرماه به صورت آنلاین در امتحانات میان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 شرکت می‌کنند.

این اطلاعیه می افزاید: در بازه مذکور مجموعا 242 آزمون مقاطع سطح دو و سه در 17 روز امتحانی برگزار می‌شود.

همچنین با هدف آشنایی با نحوه شرکت در آزمون، از روز چهارشنبه مورخ 30 مهرماه از ساعت 10 تا 18، طلاب می‌توانند جهت شرکت در آزمون آزمایشی به سامانه مودل، میزکار، پشتیبانی فنی مراجعه نمایند.

قابل ذکر است که آزمون آزمایشی مذکور تا پایان امتحانات هر هفته چهارشنبه ها جهت شرکت طلاب باز است و طلاب جدید می توانند با روند امتحانات آنلاین آشنا شوند.

نکات مهم شرکت در آزمون

1- جهت اطلاع از تاریخ امتحانات میان ترم و ساعت امتحانات به سامانه دانش‌پژوهان مراجعه فرمایید.

2- امتحانات میان ترم به صورت تستی و آنلاین می باشد.

3- لینک امتحانات آنلاین در سامانه مودل و در صفحه اختصاصی هر درس قابل مشاهده است.

4- تعداد سوالات هر آزمون میان ترم، 10 سوال و هر سؤال دارای 2 نمره می‌باشد.

5- سامانه آزمون با توجه به ساعت اعلام شده، حداکثر به مدت دو ساعت جهت شرکت طلاب در آزمون باز است.

6- جهت پاسخگویی به سوالات، از زمان شروع آزمون حداکثر 30 دقیقه فرصت دارید، البته چنانچه در دقایق پایانی به سامانه مراجعه کنید به همان میزان باقیمانده فقط فرصت خواهید داشت.

7- در بین سوالات، سوال «بدون جواب» وجود ندارد، لذا به تمامی سوالات پاسخ دهید.

8- حتما در پایان پاسخگویی بر روی گزینه ثبت همه پاسخ ها و اتمام آزمون کلیک فرمایید.

9- راهنمای شرکت در آزمون متعاقبا در سامانه مودل بارگذاری می‌شود.

10- مهلت اعتراض به سئوالات میان ترم، حداکثر یک هفته پس از برگزاری هر آزمون است.

11- از روز چهارشنبه مورخ 30 مهرماه طلاب می‌توانند جهت شرکت در آزمون آزمایشی به سامانه مودل، میزکار، پشتیبانی فنی مراجعه نمایند.

12- در صورت بروز مشکلات فنی از گزینه ارسال پیام به کارشناس در سامانه دانش پژوهان و یا تماس تلفنی با شماره 32112302 اقدام نمایید.

**************************************************************

دریافت فایل راهنمای ارسال پیام به پشتیبان در سامانه مودل

جهت اطلاع از نحوه شرکت در آزمون کلیپ زیر را مشاهده کنید.