مراسم سوگواری شهادت حضرت سیدالساجدین(ع) برگزار می شود

حسینیه مجازی - شهادت امام سجاد علیه السلام

مراسم سوگواری شهادت حضرت سیدالساجدین امام سجاد علیه‌السلام به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم سوگواری شهادت حضرت سیدالساجدین امام سجاد علیه‌السلام همزمان با سالروز شهادت این امام همام از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام  برگزار می‌شود.

در این مراسم، خانم معصومه بهرامی استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به سخنرانی می‌پردازد و در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین رحمتی مداح این مراسم خواهد بود.

این مراسم روز دوشنبه 24 شهریور ساعت 11 تا 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://www.jz.ac.ir/post/6901 در این مراسم شرکت کنند.

همچنین مراسم سوگواری شهادت این امام بزرگوار ویژه کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام روز دوشنبه 24 شهریور ساعت 7 تا 8 در جوار یادمان شهدای گمنام برگزار می‌شود که حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی دارابی به عنوان سخنران و حجت‌الاسلام والمسلمین رحمتی به عنوان مداح مراسم حضور خواهند یافت.

این مراسم با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار خواهد شد.