برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت أباعبدالله الحسین (ع) ویژه کارکنان جامعه‌الزهرا(س)

مراسم شهادت امام حسین علیه السلام

مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت أبا عبدالله الحسین علیه‌السلام در جوار مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت أبا عبدالله الحسین علیه‌السلام از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام در جوار مزار شهدای گمنام این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس قدیمی نژاد به عنوان سخنران و آقای سید روح الله طباطبایی به عنوان مداح در این مراسم حضور دارند.

این مراسم به مدت یک هفته از یکم تا 6 شهریور ساعت 7 تا 8 در جوار مزار سه شهید گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام واقع در صحن آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار می شود.