حضور مسئولان مهدکودک شکوفه‌های بهار در کنگره بین‌المللی آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان

کنگره سلامت کودکان

مسئولان مهدکودک شکوفه‌های بهار در کنگره بین‌المللی آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسئولان مهد کودک شکوفه های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنگره بین‌المللی آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان که از سوی دانشگاه شهید بهشتی تهران در دانشکده علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد، شرکت کردند.

این کنگره به مدت 4 روز با حضور بیش از 35 نفر از مسئولان و اساتید کشوری، صاحب‌نظران و اندیشمندان داخلی و بین‌المللی حوزه کودک به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران و با همکاری وزارت آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی کشور، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و انجمن بین المللی مطالعات کودکان پیش از دبستان برگزار شد.

در این کنگره که کارشناسان بهزیستی، مدیران و مربیان سراسر کشور حضور داشتند، اساتید به ارائه نظرات خود در سه محور سیاست‌گذاری، آموزش و سلامت پراختند؛ همچنین در این برنامه میزگرد تخصصی برگزار شد.

در حاشیه این کنگره بیش از 6 کارگاه تخصصی با حضور اساتید داخلی و بین المللی تشکیل شد که امید است حضور در چنین برنامه هایی، دستاوردهای عظیمی را در جهت رشد و بالندگی مجموعه در پی داشته باشد.