انتصاب سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

انتصاب خانم حسینی تربیتی

خانم حسینی به عنوان «سرپرست اداره کل امور تربیتی معاونت آموزشی تربیتی» در جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی را به عنوان «سرپرست اداره کل امور تربیتی معاونت آموزشی تربیتی» منصوب کرد.

این انتصاب با توجه به سوابق و تجارب مدیریتی و اجرایی خانم حسینی و با موافقت حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام صورت گرفت.

در بخشی از این حکم، مهم ترین وظایف این مسئولیت را تدوین طرح های اخلاقی تربیتی، تدوین شاخصه‌ها، معیارها و دستورالعمل‌های اخلاقی و تربیتی، برنامه‌ریزی و ارتقای برنامه‌های قرآنی و حدیثی، برنامه‌ریزی آموزش‌های کاربردی و نشست‌های تربیتی، نظارت و ارزیابی امور تربیتی و اخلاقی واحدهای آموزشی، بهره‌گیری از نظرات اساتید و صاحبنظران امور اخلاقی تربیتی و تعامل، همکاری و هم افزایی شایسته با واحدهای همسو برشمرده است.

همچنین در این حکم از تلاش های مخلصانه و خدمات ارزنده سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی در مدت تصدی این اداره جهت پیشبرد امور تربیتی، قدردانی شد.

دریافت تصویر خبر