پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه معارف اسلامی ویژه طلاب

دانشگاه معارف اسلامی

دانشگاه معارف اسلامی در رشته مدرسی معارف اسلامی با پنج گرایش مختلف در دوره روزانه از میان طلاب حوزه های علمیه دانش پژوه می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دانشگاه معارف اسلامی وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹ (ترم بهمن ۹۹) از طریق آزمون ورودی اختصاصی دکتری از میان برادران و خواهران طلبه دانشجو می‌پذیرد.

این دانشگاه برای رشته مدرسی معارف اسلامی با پنج گرایش «قرآن و متون اسلامی»، «اخلاق اسلامی»، «مبانی نظری اسلام»، «انقلاب اسلامی» و «تاریخ و تمدن اسلامی» ویژه خواهران و برادران فراخوان داده است.

این رشته های تحصیلی در دوره روزانه و به صورت رایگان برگزار می‌شود و طلاب سطح سه و بالاتر می توانند برای ثبت نام آزمون ورودی این رشته ها اقدام کنند.

مهلت ثبت نام در این آزمون تا 12 اسفند اعلام شده است و علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به سامانه آزمون دانشگاه معارف اسلامی مراجعه کنند.

دریافت تصویر خبر