به همت اداره قرآن وحدیث؛

شانزدهمین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از آغاز شانزدهمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه و مطالعه تفسیر سوره مبارکه مدثر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مرحله شانزدهم از دوره غیرحضوری «سیر مطالعاتی تفسیر نمونه» از جلد ۲۵ این تفسیر گرانقدر برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این دوره غیرحضوری با هدف انس با معارف قرآن کریم از جلد 27 تفسیر نمونه آغاز شد و اکنون همراهان طرح در حال مطالعه جلد 25 این تفسیر شریف هستند.

طباطبایی ادامه داد: سؤالات هر مرحله در سایت و کانال جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری می‌شود و شرکت‌کنندگان پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه یا به صورت حضوری به اداره قرآن وحدیث ارسال می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امکان شرکت افرادی که از شرکت در این طرح بازمانده اند، با ارائه پاسخنامه مراحل سابق همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد، گفت: مهلت ارائه پاسخنامه مرحله شانزدهم تا 30 بهمن ماه 1398 است.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: طلاب می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه الزهرا علیهاالسلام، سؤالات را دریافت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله شانزدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پانزدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهاردهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سیزدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوازدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله یازدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله نهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم دوره تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم دوره تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مراحل اول تا ششم (جلد ۲۷ تفسیر نمونه) این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد ۲۶ این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد ۲۵ این لینک را فعال کنید.