اعلام اسامی برگزیدگان چهارمین مرحله از مسابقات «رسالت بی‌انتها»

مسابقه رسالت بی انتها

برگزیدگان چهارمین مرحله از مسابقات پنج مرحله ای «رسالت بی انتها» از سوی اداره کل امور فرهنگی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اسامی برگزیدگان چهارمین مرحله از مسابقات پنج مرحله‌ای «رسالت بی انتها» اعلام شد.

این مسابقه فرهنگی به همت اداره کل امور فرهنگی ویژه بانوان طلبه حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا  علیهاالسلام روزهای 14 تا 16 آبان همزمان با آغاز امامت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف به صورت آنلاین برگزار شد.

منبع مطالعه این مسابقه، جلد پنجم کتاب نقش و رسالت زن با موضوع عرصه‌های حضور اجتماعی زن بود.

در این مسابقه، از میان شرکت‌کنندگان سه نفر از بانوان طلبه با توجه به سطح امتیاز به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند که جوایز به آنها تعلق می‌گیرد.

خانم‌ها محبوبه آقابابائي با شماره تحصیلی 1396120045، زهرا کرمپور با شماره تحصیلی 1397230118 و خانم معصومه بخشی نیا با شماره تحصیلی 1396130325 به ترتیب نفرات اول تا سوم این مرحله از مسابقات شدند.