با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی عراقی برگزار می‌شود؛

نشست بصیرت افزایی «نقش راهبردی اربعین و اوضاع عراق»

نشست

نشست بصیرت افزایی «نقش راهبردی اربعین و اوضاع عراق» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی عراقی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در آستانه اربعین حسینی نشست بصیرت افزایی «نقش راهبردی اربعین و اوضاع عراق» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمود محمدی عراقی، مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در قم به تبیین این موضوع می‌پردازد.

در این جلسه از اپلیکیشن محتوایی جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز با حضور حجت الاسلام والمسلمین مدنی رونمایی می شود. فاز نخست این اپ به موضوع اربعین اختصاص دارد.

این نشست روز چهارشنبه 17 مهر ساعت ۱۱ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی همچون ترم گذشته هر هفته روزهای چهارشنبه ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.