مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دوره آنلاین «بررسی جریانات انحرافی در مهدویت» ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری

999

دوره آنلاین «بررسی جریانات انحرافی در مهدویت» ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در 10 جلسه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم صدیقه حاجی پور روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آنلاین «بررسی جریانات انحرافی در مهدویت» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدرضا نصوری معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت و استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش  مجازی و غیرحضوری اظهار داشت:  این دوره از 27 شهریور، چهارشنبه‌ها ساعت 10 تا 11:30  در 10 جلسه تشکیل می‌شود.

حاجی پور، مهلت ثبت نام در این دوره را تا 24 شهریور اعلام کرد و گفت: طلاب غیرحضوری با ارسال نام و نام خانوادگی و کد تحصیلی به شماره پیامکی 30007227000888 و طلاب مجازی از طریق سامانه مجازی می‌توانند در این دوره ثبت نام کنند.

وی تصریح کرد: مرکز تخصصی مهدویت به شرکت‌کنندگان این دوره، گواهی حضور در دوره را اعطا می‌کند.