آیت الله محقق کابلی عالمی جهادگر و در خدمت مکتب اهل بیت بود

آیت الله محقق کابلی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام تسلیتی از آیت الله محقق کابلی به عنوان عالمی جهادگر که در خدمت مکتب اهل بیت بود نام برد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

قال رسول الله (صلی الله علیه و آله): اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء.

درگذشت آیت الله محقق کابلی که عمر شریف خود را در راه ترویج اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام و ایجاد وحدت و انسجام بخشیدن به گروه های مختلف شیعی در افغانستان سپری کرد موجب تاسف و تاثر شد. خدای مهربان ایشان را با موالیان خود حضرت خاتم الانبیاء و اهل بیت گرامیش محشور گرداند.

اینجانب ضمن تسلیت این ضایعه به خانواده محترم ایشان، دوستداران، ارادتمندان، طلاب، فضلا و مردم شریف افغانستان، از خداوند منان برای آن فقیه فقید علو درجات و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام