عضویت مدیر جامعه الزهرا در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدنی

در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با عضویت مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مصوبات جلسه 817 شورای عالی انقلاب فرهنگی که هفتم خرداد ماه  با ریاست دکتر علی لاریجانی نایب رئیس اول این شورا در محل ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: در این جلسه عضویت 10 نماینده معرفی شده از سوی شورای عالی حوزه علمیه در شورای تخصصی حوزوی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

وی افزود: حجج اسلام والمسلمین حمید پارسانیا، احمد واعظی، سید حسن ربانی، عبدالحسین خسروپناه، سیدیوسف طباطبایی نژاد، سید مصباح عاملی، محمودرضا جمشیدی، عبدالکریم بهجت پور، سید محمود مدنی و سیدحسن میرمعزی به عنوان نمایندگان شورای عالی حوزه علمیه در شورای تخصصی حوزوی انتخاب شدند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی  ادامه داد: حجت­الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دکتر فریبا علاسوند، دکتر رحیمی صادقی نیز به عنوان نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای تخصصی حوزوی انتخاب شدند.
وی همچنین از انتخاب مجدد حجت الاسلام والمسلمین دکتر پارسانیا به عنوان رئیس شورای تخصصی حوزوی خبر داد.