بازدید مدیر جامعه‌الزهرا(س) و هیئت همراه از جامعه‌الزهرا(س) لکهنو هند

بازدید هند

نماینده ولی فقیه در هند، مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و هیئت همراه از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام لکهنو هند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی مهدوی پور نماینده ولی فقیه در هند، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و هیئت همراه از بخش‌های مختلف مدرسه علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام لکهنو هند بازدید کردند.

مدرسه علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شهر لکهنو با مدیریت خانم رباب زیدی از دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام فعالیت می‌کند.

این مدرسه ۲۵ سال پیش با تلاش‌های فراوان خانم رباب زیدی و همسر ایشان مولانا سیدحیدر مهدی زیدی تأسیس شد.

نماینده ولی فقیه در هند، مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و هیئت همراه از بخش‌های مختلف این مدرسه بازدید کردند و با فعالیت‌های هر بخش آشنا شدند.