دیدار مدیر جامعه‌الزهرا(س) با سروزیر ایالت اوتراپرادش هند

مدنی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی با سروزیر ایالت اوتراپرادش هند دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حاشیه دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در هند با سروزیر ایالت اوتراپرادش که وزیر اسبق نفت هندوستان بود، دیدار کرد.

در این دیدار که رئیس دانشگاه چِشتی و وزیر سابق آموزش عالی هند، وی را همراهی می‌کردند به بررسی مناسبات دو کشور و راه‌های افزایش همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌های هند و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام پرداختند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی در این دیدار اظهار داشت: شرایط جهانی، زمینه‌ای برای یک حرکت تأثیرگذار و مهم برای کشورهای منطقه فراهم کرده است و هند می‌تواند در این شرایط مانند زمان تأسیس جنبش غیرمتعهدها در مقابل افزون‌خواهی کشورهای بزرگ نقش تاریخی خودش را ایفا کند.

مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دولت هند برای تسهیلات فراهم آمده در این سفر قدردانی کرد.

در این دیدار سروزیر ایالت اوتراپرادش، کتاب تألیفی خود را به مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اهدا کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی نیز از ایشان و سایر شخصیت‌های کشور هند برای بازدید از جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دعوت کرد.