کانون امامت و مهدویت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب اعلام کرد:

اسامی برگزیدگان مسابقه «از پدری مهربان»

مسابقه از پدری مهربان

اسامی برگزیدگان مسابقه «از پدری مهربان» از سوی کانون امامت و مهدویت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت ایام برکت‌آفرین آغاز امامت و وصایت حضرت ولی‌عصر‌ ارواحنافداه و با هدف آشنایی با وظایف فردی و اجتماعی منتظران در عصر غیبت و نیز فهم معنای انتظار پویا و زمینه‌ساز ظهور حضرت، مسابقه «از پدری مهربان» از سوی کانون امامت و مهدویت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب برگزار شد.

در این مسابقه که با استقبال گرم طلاب و کارمندان همراه بود، سرکار خانم‌ها فاطمه نیکوصحبت از مرکز تخصصی حکمت اسلامی، مهری عباسی‌یزدی از مدرسه علمیه طیبات، سودابه حاجیلو از مرکز آموزش مجازی، رتبه اول و سرکار خانم‌ها محبوبه تشکری‌نیا از مدرسه علمیه کوثر و معصومه وحیدیان‌فر از مرکز آموزش مجازی، رتبه شایسته تقدیر را کسب کردند.

به همه شرکت‌کنندگان در این مسابقه، یادبودی اهدا خواهد شد.