برگزاری جشن میلاد رسول ویژه نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار

مهدکودک-جشن میلاد پیامبر 1

جشن میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم با حضور نونهالان و خردسالان مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت ولادت باسعادت پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و امام صادق علیه‌السلام، ویژه برنامه ای در دو نوبت صبح و عصر، در مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

این مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و مربیان مهد برای کودکان به اجرای مولودی خوانی پرداختند، سپس نونهالان گروه سنی 5 سال سرود «پیامبر اعظم» را همخوانی کردند.

اجرای مسابقه ماست خوری از دیگر برنامه‌های شاد این مراسم بود که با استقبال زیاد کودکان همراه بود.

در ادامه این جشن، دکلمه‌ای زیبا به مناسب ولادت پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و امام صادق علیه‌السلام توسط یکی از کودکان اجرا شد.

در این مراسم، هدف از وحدت، اتحاد مسلمانان، همدلی و شکل دهی روابط اجتماعی و ایجاد قدرت بین آنان برای کودکان تبیین شد.

کودکان سرود «وحدت» را به صورت دسته جمعی خواندند و برای سلامتی امام زمان علیه السلام دعا کردند.

در خاتمه این مراسم به تمامی کودکان، کتبی با موضوعات خلق نیکوی پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و مهرورزی اهدا شد.