بازدید جمعی از بانوان استان قم از جامعه‌الزهرا(س)

بازدید از جامعه

شرکت‌کنندگان دوره کوتاه‌مدت مهدویت از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از بانوان استان قم که در دوره‌های کوتاه‌مدت مهدویت شرکت کردند، با فعالیت‌های جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها آشنا شدند.

هدف از برگزاری این بازدید، آشنایی بانوان با فعالیت‌های علمی، فرهنگی، تربیتی، پژوهشی و آموزشی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بود.

بهره‌گیری از فضای معنوی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و آشنایی با شرایط پذیرش این مؤسسه علمی حوزوی جهت شرکت در آزمون ورودی از دیگر اهداف این بازدید بود.

مهمانان از بخش های مختلف این مجموعه از جمله پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام، کتابخانه، آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و مهد کودک شکوفه‌های بهار بازدید کردند و در پایان  بر سر مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور یافتند.