برگزاری مراسم یادبود استاد محمدتقی حسینی در مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی

پیام تسلیت

مراسم یادبود استاد گرانقدر حجت الاسلام و المسلمین آقای حسینی و همراهان ایشان در مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم یادبود درگذشت شهادت گونه مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدتقی حسینی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و همچنین فرزند و همراهان ایشان در مسیر کربلا روز یکشنبه از سوی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی در سالن جلسات ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار شد.

در این مراسم که با حضور اساتید، طلاب و کارمندان برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رحمتی حضور داشت و به ذکر مصیبت حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام پرداخت.

شرکت کنندگان با ذکر فاتحه و صلوات، علوّ درجات و همنشینی با اولیای خداوند را  برای آن بزرگواران خواستار شدند و برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل را از خداوند متعال درخواست کردند.