مهلت شرکت در مسابقه «سوگنامه کربلا» با تکیه بر لهوف تمدید شد

مسابقه سوگنامه کربلا

مهلت شرکت در مسابقه «سوگنامه کربلا» با تکیه بر متن کتاب شریف لهوف تا 20 آبان ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسابقه «سوگنامه کربلا» با تکیه بر متن کتاب مقتل «لهوف» از سوی اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

کتاب مقتل لهوف تألیف علی بن طاوس یکی از معتبرترین مقاتل است که مورد توجه رهبر معظم انقلاب مدظله العالی نیز هست.

طلاب برای ثبت نام و دریافت پرسشنامه می‌توانند به سرای ثقلین مستقر در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) یا پایگاه اینترنتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نشانی www.jz.ac.ir و یا کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پیام رسان سروش و یا ایتا به نشانی @jz-news  مراجعه کنند.

مهلت شرکت در این مسابقه تا 20 آبان تمدید شده است و طلاب حضوری می توانند پاسخنامه را به سرای ثقلین تحویل دهند، همچنین طلاب غیرحضوری پاسخنامه های خود را از طریق پست الکترونیک به نشانی hadith@jz.ac.ir ارسال کنند.

تلفن تماس برای کسب اطلاعات بیشتر:  32112355

جهت دریافت دفترچه سوالات مسابقه کتابخوانی سوگنامه کربلا این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت کتاب آهی سوزان بر مزار شهیدان این لینک را فعال کنید.