بخشی از فعالیت های تیم رسانه کاروان همپای قافله 8

ثبت لحظاتی از سفر کاروان همپای قافله 8 به کنگره عظیم اربعین حسینی

همپای قافله 8

کاروان همپای قافله 8 به مدت 10 روز در کنگره عظیم اربعین حسینی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی، کاروان روز پنجشنبه 25 مرداد 1403 عازم مرز شلمچه و نجف اشرف شد.

در این کاروان، ۳۳۰ نفر از طلاب ایرانی و بین الملل اساتید مبلغان و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها جهت شرکت در کنگره عظیم اربعین حسینی حضور داشتند.

تیم رسانه ای کاروان همپای قافله 8، لحظاتی از این سفر را ثبت و به صورت کلیپ هایی در فضای مجازی منتشر کردند که در ادامه می بینید:

کاروان همپای قافله ۸ صبح روز پنجشنبه 25 مرداد پس از صرف صبحانه طی مراسم معنوی جهت حضور در پیاده روی عظیم اربعین حسینی از پایانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سوی مرز شلمچه حرکت کرد.

گزارشی از حضور کاروان همپای قافله۸ جهت اقامه نماز ظهر و عصر و صرف نهار در موکب مردمی امام خامنه ای - مردم خوب خرم آباد

حضور کاروان همپای قافله۸ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مسجد جامع خرمشهر در اولین شب سفر

خروج کاروان همپای قافله۸ از ایران و ورود به عراق

ورود کاروان همپای قافله ۸ به محل اسکان نجف اشرف

قرائت زیارت عاشورا در مسیر سامرا

کاروان همپای قافله۸ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سومین روز سفر معنوی اربعین حسینی، با حضور در کاظمین و سامرا، چهار امام معصوم علیهم‌السلام را زیارت کردند.

گزارشی از تلاش شبانه روزی زائریاران آقا در کاروان همپای قافله۸