رقابت نزدیک به ۲۰۰ طلبه در هشتمین دوره مسابقه علمی کوثر جامعه‌الزهرا

مسابقه علمی کوثر

هشتمین دوره مسابقه علمی کوثر با استقبال نزدیک به ۲۰۰ طلبه در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم غیور بابایی مدیر تحصیلات عمومی با اعلام این خبر که هشتمین دوره مسابقه علمی کوثر با استقبال نزدیک به ۲۰۰ طلبه جاری ایرانی و غیرایرانی در سطوح تحصیلی دو و سه حضوری، غیرحضوری و مجازی در روز پنج شنبه ۱۰ خرداد در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

وی افزود: مسابقه علمی کوثر یک المپیاد علمی بین طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است. این مسابقه در مقطع تحصیلی سطح دو در پنج رشته «صرف»، «نحو»، «احکام»، «فقه و اصول» و «عقاید و منطق» و در مقطع تحصیلی سطح سه در دو رشته «ادبیات عرب» و «فقه و اصول» برگزار می شود.

خانم غیور بابایی اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقه، ایجاد نشاط علمی در طلبه‌ها و افزایش ظرفیت آنها برای مباحث علمی و انگیزه‌سازی بیشتر است و هدف والاتر، شناسایی استعدادهای برتر است.

وی خاطرنشان کرد: برگزیدگان این مسابقه علاوه بر دریافت جوایز نفیس، از امتیاز مثبت در پذیرش مقاطع تحصیلی بالاتر برخوردار خواهند بود.