فراخوان یازدهمین دوره جشنواره بانو امین(ره) اعلام شد

جشنواره بانو امین

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای یازدهمین دوره جشنواره پژوهشی بانو امین(ره) را فراخوان داد.

به گزارش روابط عمومی، اساتید، پژوهشگران و طلاب تحصیلات تکمیلی، تحصیلات عمومی، مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری، نخبگان و استعدادهای برتر می توانند مقالات و پایان نامه های خود را برای شرکت در یازدهمین جشنواره بانو امین (ره) ارسال کنند.

شرایط آثار بدین شرح اعلام شده است:
۱. پایان نامه های دفاع شده سطح سه طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها (سال 1403-1402)؛
۲ . مقالات چاپ نشده اساتید، پژوهشگران، طلاب و کارمندن در تمامی سطوح در یک سال اخیر(1402)؛
.3 مقالات چاپ شده داخلی و تخصصی(از سال 1400 به بعد).

همچنین بخش ویژه جشنواره امسال به «یادداشت علمی و آثار گروهی» با محوریت:دو موضوع «زن و خانواده» و «جهش تولید با مشارکت مردم»( شعار سال) اختصتص یافته است.

علاقه مندان می توانند برای شرکت در این جشنواره پژوهشی تا تاریخ 31 تیرماه با مراجعه به نشانی http://forms.jz.ac.ir/f_43 اثر خود را برای ارزیابی ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 02532112186 تماس بگیرند.