دلنوشته طلبه بین‌الملل جامعه‌الزهرا(س) برای آنها که نامشان به «استاد» مزین است

دلنوشته

برای آنهایی که نام زیبایشان استاد شد تا بیاموزند زیبا اندیشیدن، زیبا زیستن و زیبا جاودانه شدن را.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم، همایش گرامیداشت مقام استاد و تجلیل  از اساتید برگزیده جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت آموزش و تربیت ویژه اساتید این مؤسسه علمی حوزوی در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این همایش، خانم فاطمه کنانی طلبه ممتاز فعال دوره عمومی از کشور موزامبیک دلنوشته ای در مدح و ثنای اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نوشته است که در ادامه می‌خوانید:

سلام ای خدای مهربانِ من

می خواهم از خصوصیاتِ چند نفر برای  شما سخن بگویم و می‌دانم حتما می‌شنوی و بعد، می‌توانی در موردشان تصمیم بگیری؛

من از جنوبِ آفریقا، مهمانِ آسیا شده ام.

شاید سال‌ها پیش در میانِ بازی‌های کودکانه‌ام تصور نمی‌کردم جز خاکِ  کشورم زیرِ آسمانِ خاکِ دیگر، آن هم  به بلندای  ایران، نفس بکشم؛ ولی دستِ تقدیر، بابای مهربانم را وسیله آمدنم کرد و چه خوشبخت بودم که از میان اصفهان و آشتیان، قم  به نامم افتاد،

و تو برای آموختن، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را به من هدیه دادی.  همان‌جایی که ستارگانِ مهربانِ آن، نه شب، که روزها طلوع می‌کنند و با لبخند خاص و با ادب وارد کلاس می‌شوند.

حتی وقتی دیر می‌آیم، پیش پایم می‌ایستند، کمی خجالت می‌کشم. نورافشانی می‌کنند، حدیث می‌خوانند، رشته‌های دلم را با ۱۴ کهکشان پیوند می‌زنند. برای آموختنم تلاش می‌کنند با  بیان عالی، پاور جذاب، کلیپ پرمحتوا، خط خوش، مثال‌های شیرین، سختی  درس را آسان می‌کنند.

وقتی دنیا در هیاهیوی کرونا،پتوی ترس را به سر کشیده، آنها در تلاش برای ارتباطِ آنلاین بودند،

من کمی بیدار می‌شوم؛ چشمی باز وچشمی بسته غرق خواب، به صفحه گوشی زل زده می‌آموزم حتی در ترس  وسختی هم، باید درس خواند.

در میان خوابگاه به دنبالم می‌گردند، کلاس تعطیل است، ولی درس دادن را رها نمی‌کنند. عاشقانه وقت و جان نثار می‌کنند. در میان قلبشان برایم جا باز کرده‌اند،

من محوِ نور این ستارگانِ دوست داشتنی شده ام.

حالا حرف‌هایم تمام شد، می‌توانی برایشان تصمیم بگیری. می‌دانم تو مهربان‌تر از آنهایی و بهترین‌ها را تصمیم خواهی گرفت.

برای آنهایی که نام زیبایشان استاد شد تا بیاموزند زیبا اندیشیدن، زیبا زیستن و زیبا جاودانه شدن را.

اساتید ارجمند روزتان خجسته و مهرتان پایدار باد.