برگزاری مسابقات ورزشی جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری

جشنواره ورزشی

مسابقات ورزشی جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری با رقابت صد نفر از ورزشکاران مجتمع به همراه طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دو رشته ورزشی برگزار شد.

برگزاری مسابقات ورزشی جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری

به گزارش روابط عمومی، مسابقات ورزشی جشنواره فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیاری به همت مدیریت این مجتمع و با همکاری معاونت منابع انسانی و پشتیبانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این جشنواره، صد نفر از ورزشکاران مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری و طلاب ایرانی، بین الملل و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دو رشته ورزشی والیبال و طناب کشی به رقابت پرداختند.

در رشته طناب کشی، 10 تیم حضور داشتند که تیم مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری حائز رتبه اول و تیم فدائیان رهبر کارمندان به رتبه دوم دست یافتند.

در رشته والیبال نیز چهار تیم به رقابت پرداختند که در نهایت، تیم طلاب روزانه رتبه اول و تیم طلاب ایرانی و بین الملل خوابگاه به رتبه دوم دست یافتند.
از تیم‌های اول و دوم هر رشته با اهدای جوایز تقدیر به عمل آمد.
هم اکنون در مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری ۱۱ رشته ورزشی شامل والیبال، بسکتبال، تی‌آرایکس، پیلاتس، جودو، تیروکمان، برایتونیک، فیزیکال فیتنس، بدنسازی، شنا و اسکیت ارائه می‌شود که همه بانوان استان قم می‌توانند در این رشته‌ها ثبت نام و شرکت کنند.