برگزاری اردوی آموزشی تربیت مبلغ دانشجویی

دوره تبلیغ مبلغ دانشجویی راهیان نور

اردوی آموزشی تربیت مبلغ دانشجویی با حضور 45 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مدت چهار روز در یادمان شهدای دو کوهه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزشی تربیت مبلغ دانشجویی با همکاری و مشارکت اداره کل تبلیغ معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و بسیج دانشجویی کشور برگزار شد.

این دوره  بعد از برگزاری دوره تثبیت دو روزه در اردوگاه شاهد قم، با عنوان مدیریت تشکیلات اسلامی (مقدماتی) همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها با حضور 45 نفر از طلاب سطح دو و خوابگاهی نظام آموزشی این طرح، در یادمان شهدای دو کوهه استان خوزستان برگزار شد .

با توجه به همزمانی این ایام با روز وحدت حوزه و دانشگاه، در این اردو 300 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های کشور از استان‌های تهران، اصفهان، یزد، خراسان و غیره حضورداشتند که برنامه‌های آموزشی و فرهنگی متنوعی اجرا شد.

در این اردو، شیوه پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و رشته های تحصیلی این مؤسسه علمی حوزوی به دانشجویان معرفی شد.

افتتاحیه مراسم با اجرای طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها،  قرائت قرآن کریم، سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین بازافکن معاون آموزش موسسه میقات و همخوانی سرود مشترک از جمله برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

در این اردو، دوره های آموزشی با موضوعات هندسه تشکیلاتی، هویت استاد، اعتبار درون تشکیلاتی، اسلام حداکثری، مدیریت برنامه ریزی کاربردی، شیوه شناسی فعالیت های فرهنگی، دانشگاه جنگ و حسینیه تخریب با حضور اساتیدی چون حجت‌الاسلام‌والمسلمین باز افکن، استاد خدری زاده، حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دهرویه تشکیل شد.

در پایان دوره های آموزشی، کارگاه طراحی عملیات تبلیغ با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین بازافکن برگزار شد که نتیجه پایانی آن، تقسیم بندی طلاب به گروه‌های 5 نفره و ارایه طرح ‌کارگروه ‌عملیاتی تبلیغ بود.

فعالیت های فرهنگی متنوعی در این اردو اجرا شد که می توان به زیارت قبور شهدای گمنام در دوکوهه، برگزاری برنامه انسجام به عنوان صبحگاه هر روز صبح، قرائت آیت الکرسی و سرود مشترک همگانی، برگزاری نماز جماعت، برگزاری هیئات و اجرای برنامه سخنرانی توسط طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، روایتگری سردار جهروتی زاده اولین فرمانده تخریب لشکر 27 محمد رسول الله صلّی‌الله‌علیه‌وآله و مدافع حرم و قرائت سرود واقعه به صورت همگانی اشاره کرد.

همزمان با  شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، دیدار از حسینیه تخریب و یادمان شهدای دوکوهه همراه با دومین جلسه روایتگری  و مراسم عزاداری با عنوان «لحظاتی با شهدا» یکی از زیباترین مراسم های معنوی اردو بود.

در آخرین روز اردو، طرح ‌کارگروه ‌عملیاتی تبلیغ توسط گروه‌ها ارائه شد و مراسم اختتامیه با  قرائت سرود  ملی و سرود مشترک، سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین بازافکن و سرکار خانم میرعالی نویسنده کتاب «حوض خون» و همچنین حضور و سخنرانی مادر شهید محمود حسین پور از شهدای دو کوهه همراه بود.

کاروان اردوی آموزشی طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بعد از مراسم اختتامیه و تجدید عهد پایانی با شهدای دوکوهه رهسپار قم شدند.