راهپیمایی نوآموزان و کودکان مهد کودک شکوفه های بهار روز 13 آبان 1402

کودکان مهد 13 آبان 7

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت 13 آبان ماه و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و همدلی با کودکان مظلوم فلسطین راهپیمایی نمادین کودکان مهد کودک و پیش دبستانی شکوفه های بهار جامعه الزهرا(س) برگزار شد.

در این راهپیمایی کودکان با در دست داشتن اسباب بازی هایشان حمایت و همدلی خود را با کودکان مظلوم و بی پناه فلسطینی که در این روزها با شرایط بسیار سختی را تجربه می کنند، اعلام نمودند.

در این راهپیمایی کودکان باشعار هایی حمایت خود را از مردم و کودکان غزه بیان نمودند و با تلاوت شسوره نصر از خداوند متعال خواستار پیروزی جبهه ی حق بر باطل شدند.

در ادامه، یکی از کودکان بیانیه را قرائت نمود که در این بیانیه کودکان دولت های مستکبر جهان به خصوص امریکا و اسرائیل را محکوم و خواستار حمایت جامعه ی جهانی از کودکان مظلوم غزه شدند.

در انتهای این برنامه سربازان کوچک حضرت ولیعصر(عج) سرود سلام فرمانده را همخوانی و ضمن تجدید بیعت با رهبر فرزانه انقلاب، آرزئی تعجیل در فرج و پایان ظلم در جهان را داشتند.