ثبت نام دوره‌های پاییزه آموزشگاه قرآن هدی ویژه بزرگسالان

پاییز بزرگسالان402

آموزشگاه تخصصی قرآن هدی، دوره‌های قرآنی ترم پاییز را به دو صورت حضوری و مجازی ویژه بزرگسالان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برای ترم پاییز ویژه خواهران بالای 14 سال دوره‌های مختلفی را برگزار می‌کند.

این آموزشگاه به دو صورت حضوری و مجازی در رشته‌های «تجوید سطح 1»، «تجوید سطح 2»، «روخوانی و روانخوانی»، «صوت و لحن (مقدماتی و تکمیلی)»، «تفسیر ترتیبی»، «مفاهیم (سه جلدی)»، «نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه»، «حفظ تلفیقی مخصوص محصلان» و «حفظ قرآن کریم (سه ساله، حفظ آزاد، تثبیت حفظ کل)» فراگیر می‌پذیرد.

امتیازات آموزشگاه تخصصی قرآن هدی شامل اعطای مدرک حفظ سازمان تبلیغات اسلامی برای حافظان هدی، شرکت در مسابقات و مباحثات گروهی، استفاده از اساتید برتر و باتجربه، معرفی افراد مستعد به دوره تربیت معلم زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی، جذب استاد از بین برترین‌های دوره ی تربیت معلم، شرکت در کلاس‌های فرهنگی مرکز، شرکت در کلاس‌های مجازی به صورت آنلاین و تصویری و مشاوره و پشتیبانی دائمی است.

علاقه مندان برای ثبت نام می‌توانند از طریق شماره تلفن 32112171-025 و یا ارسال پیام در ایتا به شماره تلفن 09120778513 اقدام کنند.

مهلت ثبت نام در دوره‌های پاییزه آموزشگاه قرآن هدی تا پایان شهریورماه است.