تجمع اعتراض آمیز کارمندان جامعه‌الزهرا(س) در محکومیت اهانت به قرآن کریم

قرآن کریم

کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در تجمع اعتراض آمیز، اقدام ننگین جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را محکوم می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی، کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با برگزاری مراسم سوگواری دهه اول محرم در اعتراض به اقدام ننگین و توطئه آمیز جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم، تجمع می‌کنند.
این تجمع در پی صدور مجوز مجدد هتک حرمت به قرآن کریم از سوی دولت کشور سوئد و جریحه‌ دار شدن قلوب مسلمان و تمامی آزادی‌خواهان جهان برگزار می‌شود.
کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز یکشنبه اول مرداد ساعت 6 صبح با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) و پس از مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به سمت مزار شهدای گمنام حرکت کرده و این اقدام توطئه آمیز را محکوم می‌کنند.
از همه کارمندان مجموعه دعوت می‌شود که با حضور در این تجمع، موضع قاطع خود را نسبت به این اقدام سخیف اعلام بدارند.