حضور مدیر کل تبلیغ و دو مبلغ بین‌الملل جامعه‌الزهرا(س) در شهر چادگان

برنامه چادگان

سرکار خانم بهرامی و دو طلبه بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در برنامه «شادمانه‌های زندگی» ویژه 500 دانش آموز شهر چادگان اصفهان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی، برنامه «شادمانه‌های زندگی» که در روز ۲۲ تیر به مناسبت هفته عفاف و حجاب در دهکده فرهنگی تفریحی عمران زاینده رود واقع در شهر چادگان اصفهان برگزار شد.

در این برنامه که با حضور حدود ۵۰۰ نفر از دانش آموزان برگزار شد، سرکار خانم معصومه بهرامی مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دو نفر از مبلغان بین الملل این مؤسسه علمی حوزوی حضور یافتند.

در این برنامه بعد از سخنرانی کوتاه خانم بهرامی، گفتگوی ایشان با خانم‌ها ارنابنتی طلبه بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از کشور اندونزی و زینب تاش طلبه بین الملل از کشور ترکیه در خصوص اسلام،  حجاب و نحوه آشنایی و تحصیل در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

در پایان مراسم، پرچم مقدس گنبد ملکوتی امام رضا علیه‌السلام در برنامه، معنویت و شور و شوق خاصی را در فضای برنامه حاکم کرد.

این برنامه  با اجرای برنامه‌های شاد، همخوانی و مسابقه مورد توجه دانش آموزان قرار گرفت.