برگزیدگان پویش بازبینی مسائل آموزشی معرفی شدند

پویش بازبینی مسائل آموزشی

اسامی برگزیدگان پویش بازبینی مسائل آموزشی، از سوی معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اسامی برگزیدگان پویش بازبینی مسائل آموزشی را که ویژه اساتید و طلاب بود، اعلام کرد.

سه نفر از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نام های خانم طیبه آقامیری، خانم مریم السادات موسوی و خانم رقیه انصاری چشمه به عنوان اساتید برگزیده این پویش معرفی شدند.

همچنین هفت نفر از بانوان طلبه به نام های خانم ها فاطمه افسوني اسكوئي، زينب حيدري آزاد، رضيه دادخواه تهراني، فاطمه السادات رفيعي اردكاني، زهرا سلطاني نظام آبادي، سيده سعيده موسوي و مریم یوسفی (نام پدر هادی) در این پویش برگزیده شدند.

برگزیدگان این پویش جهت دریافت جوایز به دفتر معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مراجعه کنند.