تقدیر از برگزیدگان جامعه الزهرایی بیست و هشتمین جشنواره قرآنی حدیثی جامعه المصطفی

تجلیل از برگزیدگان جامعه الزهرایی المصطفی

سرکار خانم رسل کرباسی در گفتگو  با واحد خبر با اعلام این خبر اعلام کرد: مرحله عمومی بیست و هشتمین جشنواره بین المللی قرآنی حدیثی جامعه المصطفی در اسفندماه سال 1401 با حضور تعداد کثیری از طلاب غیرایرانی جامعه المصطفی در رشته های شفاهی: حفظ قرآن، ترتیل و تحقیق و رشته های کتبی تفسیر، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار شد.
مدیر اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام الله علیها تصریح کرد: طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا سلام الله علیها همچون سالهای گذشته با شرکت در این جشنواره، با طلاب غیرایرانی المصطفی از 80 کشور جهان از جمله نیجریه، ماداگاسکار، افغانستان، پاکستان، تانزانیا، هند، پاکستان و ... به رقابت پرداختند.
وی اضافه کرد: از این برگزیدگان در محفل انس با قرآن کریمی که با همت اداره قرآن و حدیث در روز 29 فروردین ماه در جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد، در حضور مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها و معاونت تبلیغ و امور فرهنگی این مجموعه تقدیر بعمل آمده و هدایای ایشان تقدیم شد.