اجرای طرح ملی تربیت کنشگر رسانه خانواده با عنوان «آواتارهای پاسخگو»

آواتارهای پاسخگو

طرح ملی تربیت کنشگر رسانه خانواده با عنوان «آواتارهای پاسخگو» جهت پاسخگویی به سؤالات خانواده‌های در معرض طلاق در فضای مجازی و فعالیت در حوزه خانواده و کنشگری فضای مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، طرح ملی تربیت کنشگر رسانه خانواده با عنوان «آواتارهای پاسخگو» از سوی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه و با پشتیبانی تخصصی قطب اخلاق میز خانواده دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم  برگزار می‌شود.

این دوره ملی از 5 تا 20 بهمن به صورت 10 ساعت تور مجازی همراه با اردوی 72 ساعته مهارت افزایی از 26 بهمن برنامه ریزی شده است.

هدف از این طرح، آموزش دانش‌پژوهان و یا فارغ التحصیلان رشته‌های مشاوره و روانشناسی برای ایفای نقش پاسخگویی به سؤالات خانواده‌های در معرض طلاق در فضای مجازی از یک سو و فعالیت در حوزه خانواده و کنشگری فضای مجازی از سوی دیگر است.

در این دوره، اساتید برجسته کشور  در حوزه ارتباطات، فضای مجازی، روانشناسی و مشاوره خانواده حضور دارند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 30 دی است و فارغ التحصیلان رشته های مشاوره و روان شناسی، صاحبان تجربه حضور در کارگاه های خانواده، فعالان و کنشگران فضای مجازی و پژوهشگران و مشاوران تخصصی حوزه خانواده برای ثبت نام در اولویت هستند

علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند به سایت http://Resano.org/avatar مراجعه کنند.