اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از مقام عظمای ولایت

اجتماع مردم در حمایت از مقام عظمای ولایت5

اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از مرجعیت و مقام عظمای ولایت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، اجتماع پرشور علما، اساتید، طلاب، دانشجویان و مردم انقلابی و ولایتمدار شهر مقدس قم به ویژه خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از مرجعیت و مقام منیع ولایت برگزار شد.

حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها امروز میزبان طلاب و مردم ولایتمدار قم بود که خشم و اعتراض خود را نسبت به توهین نشریه فرانسوی به ولی امر مسلمین جهان، فریاد زدند.

شرکت کنندگان در این تجمع، دولت فرانسه را مسئول این اقدام هتاکانه دانستند و برخورد دولت‌های اسلامی با اهانت کنندگان را خواستار شدند.

آیت الله سیداحمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ضمن محکومیت اهانت به ساحت ولایت فقیه و مرجعیت شیعه، نام نهادن توهین به عنوان آزادی بیان را دروغی بزرگ دانست و گفت: به اسم آزادی به پیامبر خدا و به رهبر یک ملت که جانباز است و دستش را در راه خدا داده اهانت می کنند؛ به رهبر ملتی اهانت می کنند که یکپارچه عشق به مردم است و راه امام را به خوبی دنبال کرده و می کند.