فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ در بخش نخبگان اعلام شد

جایزره البزر 1402

فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ در بخش نخبگان از 15 آذر آغاز شد و تا 15 دی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان جایزه البرز 1402 در بخش نخبگان از سوی بنیاد فرهنگی البرز اعلام شد.

زمان آغاز ثبت‌نام در رقابت علمی و سراسری جایزه البرز سال ۱۴۰۲ از ۱۵ آذر سال ۱۴۰۱ است و مهلت ثبت نام یک ماه تعیین شده است.

با توجه به لزوم پالایش مستندات دریافتی و‌ راستی‌آزمایی آن‌ها از طریق استعلام از مراجع مربوطه و انجام داوری، مشابه سال‌های گذشته، این زمان به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود.

در فراخوان شصت و یکمین سال جایزه البرز، دانشمندان جوان، فناوران، طلاب علوم دینی و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir (بخش جایزه نخبگان)، نسبت به دریافت و مطالعه آیین‌نامه جایزه البرز ۱۴۰۲ در هر بخش مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز ثبت‌نام نمایند.

شرکت برای همه طلاب واجد شرایط آیین نامه، آزاد است.