کسب رتبه اول در کنفرانس ملی فضای سایبر توسط طلاب جامعه‌الزهرا(س)

photo_2022-11-02_14-54-43

خانم ها رضوان هامانی و زهرا حبیبیان بانوان طلبه سطح سه فلسفه اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنفرانس ملی فضای سایبر در بخش فضای سایبری و فلسفه، رتبه اول را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی، کسب رتبه اول در کنفرانس ملی فضای سایبر به طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اختصاص یافت.

خانم ها رضوان هامانی و زهرا حبیبیان بانوان طلبه سطح سه فلسفه اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با ارائه مقاله «واکاوی بنیاد فکری نظام سایبرنتیک و راهکار مقابله با تهدیدات آن در نظام ولایت» در کنفرانس ملی فضای سایبر که از سوی دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، در بخش فضای سایبری و فلسفه، رتبه اول را کسب کردند.

سرکار خانم حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنفرانس بین المللی فضای سایبری را به این دو طلبه فرهیخته تبریک و تهنیت گفت.