آغاز دومین روز پیش رویداد پژوهشی ۱۴۰۱پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س)

photo_2022-10-19_09-19-34

دومین روز پیش رویداد پژوهشی ۱۴۰۱ پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با برگزاری دو نشست تخصصی و کارگاه ایده پردازی پژوهشی با موضوع «فقه و اصول» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دومین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز یکشنبه اول آبان با موضوع «فقه و اصول» در سالن جلسات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام آغاز شد.

در دومین روز پیش رویداد، دو نشست تخصصی و یک کارگاه ایده پردازی پژوهشی برگزار  می‌شود.

نشست تخصصی «جنسیت و فقه» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسین بستان مدیر گروه پژوهشی فقه زن و خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز یکشنبه اول آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود.

دومین نشست تخصصی با موضوع «جنسیت و اصول فقه» است که توسط سرکار خانم بتول سادات بنیادی پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه و معاون علمی این رویداد ارائه  می‌شود.

این نشست روز یکشنبه اول آبان، ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی برگزار  می‌شود.

در نوبت عصر، کارگاه «ایده پردازی پژوهشی جنسیت و فقه و اصول» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری مدیر گروه علمی فقه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل  می‌شود.

رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ۲۶ آذر به مدت یک هفته برگزار خواهد شد و برگزیدگان رقابت ایده پردازی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

برای شرکت کنندگان در این جلسات،  گواهی حضور صادر  می‌شود.