بزرگداشت شهید مهدی زاهدلویی در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد

پوستر شهادت حضرت معصومه (س) )

مراسم هفتمین روز شهادت طلبه بسیجی مهدی زاهدلویی شهید امنیت استان قم، امشب با حضور جمعی از علما، فرماندهان نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم از جمله طلاب جامعه الزهرا (س) در حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم بزرگداشت و یادبود طلبه بسیجی شهید مهدی زاهد لویی بعد از نماز عشاء در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت با حضور علما و فضلای حوزه، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه، کارکنان سپاه و ارتش استان قم، اعضای مجلس خبرگان رهبری، اقشار مختلف مردم، جانبازان، ایثارگران و پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن توسط حجت الاسلام خورشیدی و سخنرانی آیت الله محسن اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری و مداحی علی مالکی نژاد برگزار شد.

شهید مهدی زاهدلویی از طلبه‌های بسیجی دهه هشتادی استان قم بود که ۳۰ شهریورماه در راستای دفاع از امنیت شهر و مردم شریف استان قم و توسط اغتشاشگران با ضربات چاقو مجروح شد و بعد از چند روز بستری در بیمارستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.