ثبت نام طلاب استعداد برتر جامعه‌الزهرا(س) در عرصه‌های آموزش، تبلیغ و پژوهش

اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر

پنجمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در عرصه‌های آموزش، تبلیغ و پژوهش از سوی اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی 1402- 1401 پنجمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر را در عرصه‌های آموزش (تحصیل و تدریس)، تبلیغ و پژوهش آغاز می‌کند.

ثبت نام در این فراخوان از 10 مهر آغاز می‌شود و بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سطوح مختلف تحصیلی 2، 3، 4 و دوره عالی فقه و اصول می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام به نشانی https://panel.monh.ir/register3 برای ثبت نام اقدام کنند.

شرایط شناسایی طلاب استعداد برتر در عرصه‌های آموزش، تبلیغ و پژوهش در فایل‌های پیوست آمده است.

شرایط شناسایی طلاب استعداد برتر در عرصه آموزش (تحصیل و تدریس)

شرایط شناسایی طلاب استعداد برتر در عرصه‌های تبلیغ و پژوهش