... و کاروان راهی شد

اعزام کاروان همپای قافله 6 به عتبات عالیات (2)

کاروان طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام صبح امروز برای حضور در کنگره جهانی زیارت اربعین راهی عتبات عالیات شد.

به گزارش روابط عمومی، کاروان طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان همپای قافله 6 صبح امروز با بدرقه گرم خانواده ها برای حضور در کنگره جهانی زیارت اربعین راهی عتبات عالیات شد.

کاروان جامعه الزهرا علیهاالسلام با قرائت زیارت عاشورا و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و با دعای خیر پدران و مادرانی که با چشم های خیس خود ندای «یا لیتنا کنا معکم» را زمزمه می کردند راهی شلمچه شد تا با یاد شهدایی که خون خود را نثار کردند تا راه کربلا باز شود، راهی دشت بلا شوند. دشتی که دیگر با کاروان ها مهربانند و از آنها به گرمی پذیرایی می کنند.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز که برای بدرقه کاروان در جمع طلاب حاضر شده بود برای آنها از سختی راه گفت و از آنان خواست تا زینب گونه با مولای خود عهد ببندند که تا جان در بدن دارند زینب وار زندگی کنند و تربیت کننده نسلی حسینی باشند تا راه حسین، نام حسین و مکتب حسین علیه السلام همواره زنده و جاری بماند.