نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا و حوزه های علمیه خواهران قم برگزار می‌شود

هیات اندیشه ورز

نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران قم با موضوع ضرورت ارتقاء و توانمندسازی مدیران حوزه های علمیه خواهران در راستای تحقق حوزه تراز انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران قم باحضور حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی نماینده ولی فقيه در سپاه برگزار می‌شود.

در این جلسه ضرورت ارتقاء و توانمند سازی مدیران حوزه های علمیه خواهران در راستای تحقق حوزه تراز انقلاب اسلامی به بحث و گفتگو گذاشته می شود.

نخستین جلسه هیات اندیشه ورز مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران قم پنج شنبه، ۶ مردادماه از ساعت 9 تا 11 در جامعه الزهرا (سلام الله علیها)، سالن جلسات دفتر مدیریت برگزار می شود.